Expozice Karla Kryla

Pozvánka na slavnostní otevření Expozice Karla Kryla, uskuteční se 12.9. 2014

Osobnost Karla Kryla a především jeho originální dílo plné radosti, vtipu a poetiky a zároveň vzdoru, smutku, sarkasmu a pozdějšího rozčarování se staly podnětem pro realizaci projektu Expozice Karla Kryla.

tiskFINALE_EKKpozvanka

Suterén Starého pivovaru nás od 12. září pozve do netradičně pojatého prostoru znalce života i tvorby, kroměřížského rodáka, Karla Kryla. Nová expozice klade důraz především na atmosféru a prožitek.

Program

Slavnostní zahájení za účasti starostky města Mgr. Daniely Hebnarové a scénografa Ing.arch. Jana Konečného, CSc., bude doprovázet hudebník, textař a zpěvák Oskar Petr.

Pro veřejnost expozice nabízí komentované prohlídky, vedené přímo tvůrcem expozice, Ing. akad. arch. Janem Konečným, CSc., v časovém rozmezí od 14.30. do 16. hodin.

Následně bude v prostorách sálu Starého pivovaru  promítán dokument České televize s názvem 70 let od narození  Karla Kryla. Večer v 18.hodin se můžeme těšit na koncert na počest Karla Kryla. Vystoupí  Oskar Petr, Truet a Jamtour.

Kde expozici najdete?

1 komentář u „Pozvánka na slavnostní otevření Expozice Karla Kryla, uskuteční se 12.9. 2014“

  1. javil som záujem o správcu muzeaK.K.poslal som zopár otázok,ale načo sa dožit odpovedi.Karel odpovedal na každu korešpodenciu…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *